Sabtu, 26 Jun 2010

tekenang


bgn2 tdo jer teringat member2 form6 dl...pelik...tp benar..hahaha..
teringt zaman kenakalan mase kat form6..teringat gak peristiwa yg x diingini berlaku...
terigt jatuh hati ngan seseorg dikala stpm hampir....huhuhhu...
byk sgt bende yg terigt...tp x pe tu sume kenangan..kenangan yg x akan dipadam
o dilupe smpi bler2...kawan2...am...roy...lan...alip...wan..boyak...mntap..pz...khalis...
san...sue...ipah..pika..and other...i mizz u all...
tetibe plak terigt kat kowg...byak peristiwa yg kite lalui x dpat dilupekan...hehehe....
byk sgt kenangan yg nak coret...disebabkan hr ni hari mlas aq..so len hari je la aq cite..hehehe..
babai...=)


ni pic bdak kelas aq mase lower six...cube crik aq...huhuhu

Isnin, 14 Jun 2010

funny days.....


salam...adoiai...cti sem dah nak hbes..mggu ni dah kene blek mlka...
tapi x pe ar coz dah dapat jumpe member2 mase kecik2 dl...
mmg sronok ar....x jgke plak bley lpk ngan zaweer alip ngan man kat pontian....
asalnye nak g umh kakak man ngan lpak umah alip jer...
tetibe bley tepikir plak zaweer ngah cti...pelagi pas g umah kakak man sementare nak tggu alip blek keje...g jb dl amik zaweer....g lpak danga jap sambil karoke skali..dah lame x dgr sore zaweer nyanyi lagu jiwang2..fuhh..bley than siot..kalo masuk af ade harapan tersingkir awal...ahhahaha....gurau2....dah hbes lpak kat danga trus g pontian.....sblm nak g pontian sempat lyan kan zaweer g susur jap nak crik buah hati die yg sepruh2 tue...gilo siot lelapuan kat susur tu...cantik die lbih dr pmpn sebenar...huhuhu...naseb bek x kene kejar mase g sane..kalo x...hish x tau ar nak kate pe...huhuhu...
dah smpi kat pontian trus g umah alip tgk bola....aq mase tu x lyan sgt game antara ghana ngan serbia tu....budak2 ni pon lbih borak dr tgk bola tu...huhuh..dah jumpe2 tu mule ar cite bende yg pelik2 dan klako...byk cite x logik dr logik huhuhu..kene plak zaweer dah start cite..mmg x de yg btol la....hahaha...dan kali jumpe die wat pengakuan yg mase kat sekolah rendah dl die suke kat......tutttttt..hahaha rahsia....huhuhu...klako hbes ble die cite owg dah mati bley hdop bley hidop blek pkai badan owg len....bley plak mcm tu huhuhu..tapi yg pntg setiap cite die ending die de nasihat yg mendalam....aq mmg tabik ar ngan die..gile2 mcm tu otak mmg bek...huhu...sok nye bgn dah tgh hari...so lpak2 je ar kat umah alip...ptg nye br kuar g town..dah puas2 merayau br lpak kat seaside...mmg indah alam ciptaan tuhan bila tgk kat pntai..sempat gak clik2..huhuhu...dah hbes lpak kat sane br grak blek umah msg2..penat mmg penat ar tapi puas dpat jumpe member lame ni...huhuhu...
so smpi cni je la aq nak coret..x tau nak coretkan pelagi kat dlm blog ni..ade..mase aq coret lg..huhuhu..owh lupe plak..sebelum aq nak stopkan ayat aq ni..aq nak ucap selamat pergi dan pulang kepada kawan aq ct nur raihan coz pada hjg bln ni die dapat g oversea 3 mggu sempena pertukaran pelajar kat UK...so slamat maju jaya utk die.....sekian wslm....


kat cni aq nak kongsi ngan korg pic yg aq lpak ngan member2 aq mase kecik smpi skang....


pic man alip n zaweer mase kat seaside pontian...


ni plak pic aq zaweer n alip..huhu..nak fair bg sume ade amik skali pic ni..huhu

kepada member2 spt apip n apis sori la coz korg x de..aq lpak ngan bdak2 ni pon secara x sengaja...sowie ea geng..kalo de mase kte lpak same2..mb lg meriah drpd yg sblm ni...luv u all...

Rabu, 2 Jun 2010

nike-write your future...

salam....haiiii geng...long time no see my blog
so hr ni aq xnak cite pnjg lebar coz xde ape yg nak cite ape kali ni...
just say cti sem yg membosankan......
dan hr ni aq just nak kongsi ngan korg pasl video klip yg aq post ni..hope korg terhibur...


video

video ni nice gler..byak2 video...video ni yg paling superb coz melibatkan mase dpan...huhuhu..